Actualitat

Euraxess

La UAB renova el distintiu HR Excellence in Research

La UAB ha renovat el segell HR Excellence in Research, una distinció de la Direcció General de Recerca i Innovació de la Comissió Europea que reconeix l’esforç per millorar la contractació i els drets dels investigadors.

Disputatio 2020

Jeroen van den Bergh i Alexander Fidora participen a la Disputatio de Barcelona

Jeroen van den Bergh, professor d'investigació ICREA a l'ICTA-UAB participa a la propera Disputatio de Barcelona, ​​organitzada per l'Academia Europaea - Barcelona Knowledge Hub. El debat, moderat per Alexander Fidora, professor d’investigació ICREA al Departament de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana, tindrà lloc online el 19 de gener, a les 18,30 h.

Documental projecte CRAFTER

El documental sobre ceràmica prehistòrica produït per la UAB, ja en obert

“In Their Hands. Reshaping pottery of the European Bronze Age”, produït per la UAB, ja es pot visualitzar al canal youtube de la Universitat. Seleccionat en diversos festivals internacionals de cinema arqueològic, és fruit del projecte CRAFTER, coordinat científicament pel grup de recerca ASOME del Departament de Prehistòria per reactivar el sector ceramista europeu i donar a conèixer les tècniques prehistòriques.

Agenda UAB

Veure tota l'agenda
Portal de Recerca UAB Divulga, la revista electrònica per a la divulgació científica dels investigadors de la UAB Consulta la guia d'experts i d'expertes de la UAB per trobar personal investigador i professorat   Mecenatge UAB, una nova via de col·laboració amb persones, associacions, fundacions i empreses